Over Glue digital

Onze missie is helder. Wij helpen bedrijven efficiënt en effectief te adverteren door middel van overtuigende campagnes volgens een heldere strategie.

Google Ads specialist

Jeroen

Google Ads, data analytics, growth hacking, SEO, SEA, data dashboards en conversie optimalisatie. Het speelveld van marketing, data, commercie en creativiteit vind ik het leukste dat er is! Zeker als er een mentaliteit is om te groeien en plezier te maken.

Digital marketeer

Tim

Tim combineert visueel design met online marketing. Het samenbrengen van een visueel design naar digitale advertising. Zoals bijvoorbeeld; het designen van een landingspage en daar vervolgens de advertising op aan te laten sluiten (1:1 ad-to-page ervaring).

Copywriting specialist

Marlous

Voor het succes van een Google Ads campagne is een goede advertentietekst cruciaal. Advertentieteksten dienen specifiek, relevant en aantrekkelijk te zijn en veel mogelijkheden te bieden. Marlous schrijft advertentieteksten die klanten overhalen om te converteren. Vanuit haar brede marketingervaring weet zij zich goed in te leven in de doelgroep. Marketing gaat om herkenning. Zorg ervoor dat de lezer wordt overtuigd met een krachtige en heldere boodschap.